Простреляната в Слънчев бряг в началото на юни красива Симона Тодорова днес се очаква да бъде изписана от болницата в Бургас. Тя вече ходи, прави кратки разходки с родителите си. Момичето се храни, разбира всичко, което й се говори. Все още има да работи по произнасянето на отделни думи, съобщава БургасИНФО. Младата жена няма белези от куршума, той е попаднал в окосмената част на главата. Очаква се тя да пътува за София, където с нея ще работи психолог. 

Простреляната в Слънчев бряг Симона иска да става сама, близките не говорят за инцидента

Припомняме, че 22-годишната Симона Тодорова бе простреляна в лявото слепоочие на 2-ри юни в Слънчев бряг. Момичето получи тежката травма след кървава драма, при която 38-годишният Михаил Станчев екзекутира бизнесмена Коста Николов в луксозния му „Мерцедес” пред х-л „Сън Вилидж”, а след това простреля в главата красавицата, за която разследващи твърдят, че е имала отношения и с двамата.  След стрелбата Симона бе откарана в УМБАЛ Бургас в кома, а екип от неврохирурзи я оперира до 3 през нощта.

Фаталната Симона, заради която стана разстрелът в Слънчев бряг, е дъщеря на полицейски шеф СНИМКИ22-годишното момиче е в тежко състояние