Полицията в Пазарджик задържа местен рецидивист примамвал млади жени с обещанието че плаща добре за сексуални услуги, които после обирал, съобщи за "24 часа" говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

43-годишният Иван Батищев, осъждан неколкократно за кражби и разпространение на наркотици, си направил профил в известен сайт за запознанства. Представил се за солиден мъж, със сериозни финансови възможности, който търси женски ласки, срещу богато възнаграждение.

Три млади жени на възраст между 18 и 21 години от Пазарджик, Стрелча и пловдивското село Оризаре се вързали на предложението и се свързали с Иван. Рецидивистът ги омаял с оферти за по 400-500лв. за френска любов и момичетата, които нямали нищо общо с най-древната професия се съгласявали.

Всяка една от тях той качвал в колата си и извеждал на междуселски пътища край Пазарджик. Рецидивистът получавал това, което искал и докато жената слизала от колата, за да се пооправи той изчезвал с мръсна газ от мястото.

В колата му обаче оставали чантите и вещите на жертвите му - мобилни телефони, документи и пари. Въпреки срама, трите момичета подали жалби в полицията в Пазарджик и по описанието им престъпника бил открит и задържан. Оперативни работни смятат, че измамените и обрани жени от Иван Батищев са много повече, но не смеят да се оплачат в МВР.

Още новини ТУК

TrafficNewS.bg