Арестуваха двама души заради наркотици. При проведена във вторник, полицаи засекли на ул. „Ландос“ 34-годишен жител на Раковски, който носел в себе си пакетче с хероин. Пликче със същото съдържание и разфасовка с бонзай пък били иззети от 41-годишен пловдивчанин, хванат на ул. „Сокол“. Двамата мъже са с криминални регистрации и осъждани. С полицейски заповеди те били задържани за едно денонощие в ареста на районното управление. Уведомена е районната прокуратура.

Междувременно двама дрогирани и пиян водач са задържани през последното денонощие в Пловдивска област. Около 21.30 часа снощи полицаи от Асеновград спрели за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 19-годишен младеж. С драг чек било установено, че той е седнал зад волана след употреба на наркотици. Днес след полунощ, под въздействието на дрога била и 20-годишна, засечена от служителите на реда в Хисаря с лек автомобил „Форд“.

Към 2 часа в село Куртово Конаре полицаи пък хванали 41-годишен, който шофирал лек автомобил „Фиат“ под въздействието на алкохол над 2 промила.  Срещу тримата извършители са образувани бързи производства.