37-годишна пловдивчанка се прости с два смартфона, докато похапваше в ресторант в МОЛ Пловдив. Смел любител на скъпите мобилни телефони най-нагло грабнал телефоните от марките „Леново” и „Самсунг” от масата на жената, докато тя си вземала храна от бара .

Охранителните камери обаче бързо разкрили лицето на извършителя. Разследването показало, че крадецът на телефони е 27-годишен мъж от Димитровград. За изненада на всички се оказало, че той няма други криминални прояви и не е осъждан.

Изглежда обаче димитровградчанинът си пада по тръпките, поне доколкото може да се съди от неговия профил във Facebook. Там е пълно със снимки на скъпи автомобили и мотоциклети, а много от фотосите са и на неговия личен мотор. Не са малко и кадрите от плажове и купони. Младежът явно поддържа стандарт на живот, който не може да си позволи и затова е посегнал на чуждите вещи.

По-сериозно впечатление обаче правят мотивиращите картинки със снимки на известни филмови и телевизионни лоши момчета. Сред любимците на крадеца са не само Тони Монтана и героите от „Бързи и яростни”, но и Иво Андонов и Косъма от „Под прикритие”.

Още новини търсете ТУК

TrafficNews.bg