18-годишният Михаил Милчов е управлявал колата ковчег „Ауди“, в която намери смъртта си Петя Богоева от Видин, научи tribali.info. 

Красавицата е дванадесетокласничка и отличничка в гимназията по туризъм „Асен Златаров“ в крайдунавския град. Младежът, който карал колата, бил неин приятел, но двамата не са имали връзка. Михаил е родом от Грамада и учи последна година в ПМГ "Екзарх Антим I" в областния град. 

По непотвърдена информация Милчов има шофьорска книжка едва от няколко месеца. По думите на момчето колата се е движела с около 80 километра в час по булевард „Панония“. Заради мокрия от дъжда път младежът загубил контрол над управлението. Возилото се завъртяло на улицата и се ударило с дясната си част в железен стълб.

При сблъсъка пострадала 18-годишната Петя, която пътувала на предната дясна седалка. Момичето пострадало тежко и веднага е било закарано в болницата. Минути след това тя изпаднала в кома. Лекарите в реанимацията на здравното заведение се опитали да се борят за живота на момичето, но травмите й обаче били прекалено тежки – вътрешни кръвоизливи, счупен череп и мозъчен кръвоизлив. 30 минути след полунощ Петя издъхнала.

Още за инцидента може да видите ТУК

TNS.bg