39-годишен циганин без книжка се заби в стената на Централните гробища в Пловдив. При инцидента са ранени четирима души, съобщи първи още снощи TrafficNews.bg

Циганинът карал БМВ с четирима пътници за болницата. Докато шофирал на бул. „Цариградско шосе”, се удря в движещ се автомобил, а от там се забива в стената на гробището. В болница без опасност за живота са приети две жени на 41 и 46 години, младеж на 18 и 14-годишен тийнейджър. След проверка се оказа, че 39-годишният Милко е шофирал без книжка, колата е неизправна, без гражданска отговорност и без застраховка. Той твърди, че без книжка шофира и във Франция. 

Автомобилът е със сливенска регистрация, както може да видите във видеото, но според 38-годишния водач колата е със софийска регистрация. Шофьорът не е употребил алкохол. Вижте коментара му във видеото:
Ето и официалната информация от полицията:

Четирима се разминаха с леки травми след катастрофа, предизвикана от неправоспособен водач снощи в Пловдив. Около 23.30 часа на бул. “Цариградско шосе”, поради движение с несъобразена скорост лек автомобил “БМВ” застигнал и блъснал странично лек автомобил “Опел”, след което се завъртял и се врязал в оградна стена.

Първата кола е управлявана от 39-годишния неправоспособен М.А., а втората – от 30-годишен мъж. Алкохолните проби и на двамата са отрицателни. Медицинска помощ е оказана на четирима пътника в “БМВ”-то – две жени на 41 и 46 години, 18-годишен младеж и 14-годишен тийнейджър. Всички участници в катастрофата са от Пловдив.

Първата новина с галерия от снимки - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg