Няколко души попаднаха в ареста за различни нарушения в Пловдив и областта.  Двама карловци, на 26 и на 29 години, са били задържани във вторник за наркотици. При проверката от полицейски служители в района на ж.п. гарата в подбалканския град от тях са иззети около 8,5 г амфетамин. Образувани са бързи производства за престъпление. Материалите са докладвани в прокуратурата.

Бързо производство е започнато срещу 50-годишен жител на Дъбене за престъпление с акцизни стоки. При проверка вчера в дома му служителите на реда открили да се съхраняват 18 380 къса цигари на различни марки без български бандерол. Той е задържан за срок до 24 часа в ареста в Карлово.

Междувременно пиян и неправоспособен водач задържаха тази нощ полицаи от Раковски. Около 00.15 часа в Белозем, екип на районното управление спрял лек автомобил „Ауди“. При проверката било установено, че зад волана е 38-годишен, неправоспособен водач. Последвалият тест с техническо средство показал, че мъжът шофира след употреба на алкохол. Нарушителят е задържан за срок от 24 часа. Образувано е бързо производство.