Интересна ситуация се е създала в петък вечерта, разбра TrafficNews.bg. Близо 50 от най-крайните ултраси на Ботев Пловдив си организираха тържество по случай 19.12 в един от най-оборотните барове в Пловдив - Сикретс. Ултрасите запазили няколко сепарета, но след като се появили, сред персонала на заведението настанала суматоха.

Гост-певица трудно се чувала по време на цялата вечер, като била заглушавана от мощните песни на запалянковците. Охраната на заведението на няколко пъти направила забележка на феновете, като изразила опасения, че в бара могат да нахлуят фенове на Локомотив Пловдив и двете агитки да изпотрошат всичко. Феновете на канарчетата обаче не се съобразили с това и продължили с шумната си забава. Наложило се за всеки случай да бъде повикана полиция.

Два буса с жандармеристи цяла нощ останали пред бара, за да предотвратят евентуални сблъсъци между фенове на двата пловдивски гранда. За щастие до такива не се стигнало и рано сутринта заведението затворило кепенци, без в него да се случат каквито и да било екшъни.

TrafficNews.bg