Директният извършител на убийството на наркодилъра Иван Попов по прякор Костов се нарича Димитър Димитров. Със сигурност прокуратурата ще му повдигне обвинение по най-тежкия член от НК, но все още не е ясно дали ще обвини двамата му спътници, съобщава 24 часа. По първоначални данни използваното оръжие е само едно, а огнестрелните рани - 9.

По-особеното в случая обаче било, че Димитров е със сериозен здравословен проблем и не се знае дали може да се лекува в условията на ареста. Бандата на "Костов" е известна с жестоките си наказателни акции. Една от версиите е, че извършителят е бил сред малтретираните.

По-рано днес стана ясно, че убиецът на "Костов" е произвел 9 изстрела на месо в тялото на убития. Куршумите са попаднали в главата и на различни места по тялото на криминално проявения Иван Попов, който е съден като лидер на организирана престъпна група.

Стрелецът е натиснал спусъка от непосредствена близост. Поне половината от изстрелите са предизвикали рани, които водят до смърт, съобщават запознати. 

Още за убийството четете ТУК

TrafficNews.bg