Поморийски дилър сгафи сериозно, след като седна зад волана надрусан със смъртоносен коктейл кокаин, амфетамин, метамфетамин и канабис. Криминално проявеният Георги Димитров, по прякор Патьо, е засечен от полицейски патрул вчера. около 09:15 ч. в района на кръговото кръстовище на изхода Бургас в посока Поморие. Вместо обаче да спре на сигнал със стоп-палка, Патьо форсирал още повече своето БМВ. След кратка гонка колата е спряна по пътя за Поморие, а водачът – арестуван, съобщава "Флагман".

Още при спирането на автомобила, Патьо изхвърлил на седалка в колата топче с канабис. Георги е тестван за употреба на наркотични вещества, като апарата отчел умопомрачителни показатели.

30-годишният помориец, който отгоре на всичко карал и без книжка, отказал да даде кръв за химичен анализ. Последвал светкавичен обиск в дома му, разположен на поморийската улица "Добри Чинтулов".

Там са намерени и иззети множество саксии, засадени с канабисови растения и глави от съцветия с марихуана, подготвени за сушене.

Общото количество на намерената марихуана е с тегло около 200 гр. Георги е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.