На истински полицейски екшън са станали свидетели деца от ОУ "Братя Миладинови" в Бургас днес по обед. Те наблюдавали през оградата как две полицейски патрулки преследват младеж и впоследствие арестуват, натръшвайки ги на земята, две момчета и девойка, пише "24 часа". Малко по-рано едно от момчетата се скарало с приятелката си. Тя решила да му избяга и хукнала, той я последвал, но момичето паднало и ударило лошо главата си в бордюра. Гаджето й извикал приятел на помощ и двамата качили ранената в автомобил. 

Бдителни баби от съседен блок обаче помислили, че непознатите отвличат девойката и се обадили в полицията. На място пристигнала полицейска патрулка с двама униформени. Като видял полицаите, приятелят на момичето хукнал да бяга. Започнало преследване, на място дошла и втора патрулка. След като беглецът бил задържан униформените намерили у него марихуана.

В крайна сметка тримата младежи са отведени във Второ РУП за изясняване на случая. Момичето нямало намерение да подава жалба срещу приятеля си.

TrafficNews.bg