Десетокласниците Виктор Р. и Мирослав Т. са поредните биещи се ученици, които са снимали подвизите си. Този път младежкото меле е станало пред дискотека в Бургас. Там където те нападнали без причина техен връстник и му нанесли побой.

Двамата непълнолетни младежи-побойници излезли извън бургаската дискотека и започнали пререкание с другия младеж, който както се вижда от видеото е пиян и на същата възраст, съобщи flagman.bg. От кадрите става още ясно, че причината за боя е, че третият младеж ги бутнал.

Мирослав Т., който стои зад камерата, насърчава другаря си Виктор, посочвайки му къде точно да удари жертвата, така че "да припада тука още”. Макар първоначално Виктор да има съображения за това, че "охраните гледат”, приятелят му го уверява, че не трябвало да го „е*е", защото "с охраните са знаем, нищо няма да ти кажат”.

Неизвестният младеж, който предстои да "припада”, е бутнат, след което е ударен с юмрук в лицето. Той започва да се превива от болка и се обръща с гръб към камерата. Тогава смелият оператор казва: "Чакай да му вкарам един крак в гърба”, и изпълнява заплахата си, изпращайки момчето на земята.

Видеото прекъсва в момента, в който мъжки глас започва да вика, искайки от 15-годишните побойници да спрат. Само преди ден други непълнолетни биячи едва не убиха 17-годишен ученик пред ТОХ-а. Момчето е със счупена челюст и е транспортирано във Варна в тежко състояние.

Вижте ВИДЕОТО:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg