Болен адвокат отложи за пореден път делото за убийството в Наречен. Баща и син Боюклиеви се изправиха за пореден път пред магистратите. Севдалин и Марин са обвинени, че в съучастие умишлено са умъртвили 47-годишния си съдружник – бизнесмена Венцислав Младенов.

Младенов имал съмнения за извършващи се злоупотреби от неговите съдружници и затова поставил камери в обекта. Той направил и ревизия, при която установил липсите. Вечерта на 21 март между него и двамата обвиняеми избухнал скандал.Севдалин и Венцислав се сбили, а в ръкопашната свада не след дълго се намесил и Марин. 

Побоят е бил яростен, но все пак Венцислав е бил жив, преди да бъде завлечен в задна стая на заведението, където е бил довършен чрез силни удари с  греда, крак от гардероб и тъпата част на брадва.  

Последващите действия на двамата роднини обаче са повече от хладнокръвни. Те поставили найлонова торба на главата на Венцислав, завързали я с въже, сетне омотали целия труп със завеса от ресторанта, а отгоре го опаковали с плътен найлон. Намотали още един кат въжета и привързали към жертвата тежест, а след това го натикали в огромен бидон. 

Така подготвеният труп те качили на колата си и го изхвърлили в река Чепеларска, на около 5 километра по-нагоре от селото, в посока Смолян. Оттам насетне, те изгорили дрехите на мъртвия и някои от своите. 

 Днес баща и син Боюклиеви отново се изправиха пред съда. Делото трябваше да продължи с разпитите на четирима свидетели, като трябваше да бъде представено и заключението от направената съдебно-техническа експертиза. Ход не бе даден, а причината бе липсата на защитниците на Марин и Севдалин. Един от адвокатите се оказа болен. Така делото отново ще продължи през февруари догодина.

Както TrafficNews съобщи, делото претърпя обрат в едно от заседанията през месец юни. Тогава пред магистратите Боюклиев – младши пое изцяло вината за убийството и заяви, че баща му няма нищо общо. Обясненията му, коренно си противоречат с трите разпита, проведени в досъдебното производство.

Марин заяви, че сам е нанесъл ударите с брадва по главата на съдружника си. След това по време на разпита пред съда даде нелогични, противоречащи на първоначалните му показания, сведения.

"Аз съм виновен, баща ми няма вина. Той не знаеше нищо до ареста ", каза в предходното заседание Марин.

Видеозапис показва боя преди убийството на Венцислав Младенов в НареченПобоят е бил яростен, но все пак Венцислав е бил жив, преди да бъде завлечен в задна стая на заведението

Кое е истина? Прикрива ли Марин баща си и защо след две години сменя версията си