Четирима пияни водачи са били заловени от служители на ОДМВР – Пловдив. Минути преди 2 часа днес на ул. “Орловец” в областния град полицаи от Шесто РУ проверили лек автомобил “Опел”, шофиран от 32-годишен от село Крушево. Мъжът бил тестван с дрегер и резултатът отчел 1,45 промила. С полицейска заповед той е задържан за срок до 24 часа, а по случая е започнато бързо производство.

Междувременно три бързи производства се водят и срещу трима нарушители на пътя, засечени на територията на РУ – Хисаря. Половин час след полунощ в неделя в село Дълго поле било установено, че 20-годишен местен жител е седнал зад волана на лек автомобил “Форд” с 1,28 промила.

Около 2 часа в събота негов 40-годишен съсед бил хванат на изхода на същото село, в посока село Калояново, да управлява джип “Гранд Чероки” с 2,03 промила.

Час и половина по-късно на кръстовище в село Житница бил спрян за проверка мотоциклет “Сузуки” с 21-годишен водач от село Ново Железаре. Оказало се, че освен неправоспособен, младежът е употребил и алкохол - 1,41 промила. 

Още новини четете ТУК

TNS.bg