Бургазлия, паднал на земята безпомощно, беше брутално бит в центъра на Бургас пред очите на трети човек, гледащ дали ударите са достатъчно силни. Биячът, як мъж с физика на мутра, нанася с нескрит садизъм ударите, като е видно, че изпълнява наказателна акция. Започва със солидна серия юмруци в лицето, след което върху свития на земята нещастник, се стоварва неколкократно раницата му, предава Флагман. За финал побойникът буквално смазва лицето на клетника с крак, като не скрива, че това е и начин да го унижи и подчини. Садистичното наказание се изпълнява в градинката пред хотел "Луксор", на изключително оживено място в центъра на Бургас, а боят е прикрит само от няколко клончета на дърво. Това не е сценарий от филм, а действителен случай, разиграл се в район, в който се намират заведения, спирка на градския транспорт, край една от най-оживените улици в града - "Булаир".

Вцепенен от ужас случаен гражданин, който в момента е чакал градския транспорт, е успял да направи видеозапис на побоя, който предостави на Флагман.бг с желание да бъдат разкрити извършителите.

През цялото време нападателят крещял срещу падналия мъж: „Кога ще ми върнеш парите бе?“.

„След като спукаха от бой нещастника, биячите тръгнаха към Морската градина, посока „Гъбката“. Пребитият човек опита да се изправи. Беше замаян от ударите, опита се клатушкайки да тръгне към гарата, но залитна към улицата и едва не стана катастрофа“, разказва още читателят ни.

Проверка на Флагман.бг показа, че е възможно пребитият човек да е бездомник, чиито подаяния се контролират от мъже, превърнали просията в бизнес. В ОДМВР-Бургас няма подаден сигнал за инцидента, което означава, че потърпевшият не е подал сигнал.

Новините от деня - вижте в емисията на ТРАФИК ТВ: 


TrafficNews.bg

Още новини вижте ТУК