Бащата, качил невръстното си бебе в скута си и подкарал мощно БМВ по улиците в Пловдив, се оказа стар познайник на органите на реда. Георги Ангелов- Гонго е „клиент” и на Окръжен съд. Срещу него са повдигнати пет обвинения.

С последният си подвиг, мъжът предизвика негативни реакции в социалните мрежи с действията си. Той качи невръстното си бебе в скута си и подкара лъскавата си кола.

Освен това на предна седалка са били седнали две момиченца, които надали имат и 10 години. За капак, никой от пасажерите, а и самият водач не са с обезопасителен колан.  

На кадрите се виждат лицата на двете момиченца, както и действията на водачът. Последният дори на моменти пуска волана, за да помаха на камерата. 

Неразумен баща от Пловдив вози бебе в скута си, две момиченца – на предна седалка без коланМъжът дори на моменти пуска волана, за да помаха на камерата

От наши източници в махалата научихме, че веднага след публикацията на TrafficNews мъжът е бил забелязан в Шесто районно. Според очевидци най-вероятно той ще бъде наказан за своеволията си. Това ще е поредното петно в досието му.

Припомняме, че Гонго бе задържан в началото на декември 2019 година. Той бе преследван в гетото, като при една от маневрите блъснал полицейската кола. Известният пласьор е бил хванат преди сделка,  докато чакал клиент. Когато видял полицаите мъжът, който  бил спрял автомобила си срещу пощата в квартала, веднага натиснал газта.

Пласьорът се опитал да се измъкне от преследващия го полицейски автомобил. При една от маневрите дилърът загубил контрол над автомобила и ударил патрулката. При сблъсъка няма пострадали служители на реда. След това бил заловен от полицаите, които му поставили белезници. При залавянето му Ангелов изхвърлил найлонов плик с кафеникаво вещество. Според анализът, това било хероин.

След ареста униформените са претърсили два адреса и гаража на Гонго. Там са били открити две торби с дрога - синтетичен наркотик с общо тегло 1,167 грама. Освен забранените вещества, в апартаментите са открити 10 броя боеприпаси, за които Ангелов е нямал разрешително.

Друсаният дилър Гонго, който блъсна патрулка в Столипиново, не признава петте си обвиненияАдвокат в отпуск отложи делото

През април започна и съдебният процес срещу Гонго. По време на разпоредително заседание той не призна вина. В залата на Окръжен съд той заяви, че е безработен.

Тук веднага се стига и до въпроса – как едно лице без трудова ангажираност може да си позволи возило за стотици левове? Мощното БМВ е придобито само преди няколко месеца. Освен това, Гонго притежава и още една лека кола – мерцедес.

Две от повдигнатите обвинения на Ангелов са за шофиране без книжка и шофиране под въздействие на наркотични вещества. Интересно, че само две години след инцидента на улица „Ландос”, Гонго отново е зад волана.

Преди седмица Георги Ангелов отново се изправи пред Окръжен съд, където продължава процесът срещу него.