В декор за  „Бързи и яростни” се превърнаха преди минути няколко пловдивски булеварда. Полицията е по петите на ловък крадец на коли, който се опитва да се изплъзне от преследвачите, разбра TrafficNews.bg.  Крадецът е с бял „Фолксвген Голф” , който е зарязал до линиите в Кючук париж, а след това е побягнал пеш. Преследването продължава и в момента.

Автоджамбазинът бил засечен от пловдивчанин с „Порше Карера” близо до улица „Цар Асен” . Човекът с поршето видял, че мъж с качулка се опитва да отвори кола. Той слязъл от колата и го подгонил. Крадецът хукнал, качил се в голфа и със свирене на гуми потеглил към Сточна гара. Собственикът на поршето изобщо не се колебал, потеглил след него по Бетонния мост. Междувременно се обадил на тел. 112 и им съобщил номера на голфа и в каква посока се движи.

Екип на TrafficNews.bg засече гонката до надлез „Родопи”,  където крадецът изоставил колата. Според очевидци той е слязъл от голфа и е побягнал през линиите пеш.

Белият голф по всяка вероятност също е краден, тъй като при подобни „операции” крадците използват коли- „бушони”, които след  като отворят набелязания автомобил,  зарязват .

Междувременно репортер на TrafficNews.bg засече няколко полицейски патрула близо до ауди с хасковска регистрация на улица в центъра на Пловдив. Има вероятност то да е било истинската цел на автоджамбазина.

Вижте видеото по-долу. Продължението на историята - ЧЕТЕТЕ ТУК

Вижте продължението ТУК!

 

 TrafficNews.bg