Двама маскирани са извършителите на грабежа от 100 000 лева . Мъжете нахлули в офис на "Булбанк"  около 18:30 часа. Заплашили служителите, след което обрали парите, приготвени за инкасо автомобила и се изнесли, без да наранят никого. След като се опомнили, служителите подали сигнал в СДВР, съобщава  "24 часа".

В момента униформени правят оглед на мястото.

Проверяват се записи от камери, които обаче надали ще помогнат, тъй като нападателите носели маски. Надеждата на разследващите е, че снимачките все пак са заснели колата, с която бандитите избягали. Възможно е автомобилът да е бил задигнат в близките дни, споделиха запознати.

Проверява се и дали автокрадци са работили по поръчка на свои колеги от криминалния контингент, обясниха ченгета. 

Междувременнжо МВР разпространи официално съобщение: Въоръжен грабеж е извършен малко преди 19 часа в клон на банка в столичния квартал Люлин 6.

Двама мъже с маскирани лица са влезли в клона, точно когато се е отчитала наличността в касите. По сведения на служители в банката, единият е бил въоръжен с пистолет. Те са напръскали със спрей служителките в офиса и са взели няколко чувалчета с пари и след това избягали.

Към момента не е ясно количеството на взетите пари, се казва в съобщението.

Още новини четете ТУК

TNS.bg