45-годишният Атанас Ц., двамата му синове и техен приятел вилняли в местна кръчма. Кръчма в Синеморец осъмна с потрошен инвентар след меле между шестима души. 43-годишният Атанас Ц. и синовете му Стоян и Асен, на 17 и 19 години, решили да се почерпят след края на работния ден заедно със своя приятел Атанас Т.

Четиримата мъже живеели в местността „Свети Пантелей“ край Синеморец и посетили малко заведение в селото. След консумирането на известно количество алкохол компанията започнала да буйства и да гони останалите клиенти от кръчмата. Това вбесило собственика, който се опитал да направи забележка на разгорещилата се фамилия. Това обаче имало обратен ефект, тъй като подпийналите мъже насочили агресията си към него.

Без много до му мислят, четиримата се нахвърлили с юмруци върху кръчмаря. Бащата на собственика се опитал да му помогне, но и той отнесъл няколко крошета. В следствие на мелето цялата кръчма била потрошена. По пода се търкаляли обърнати маси и столове, както и счупени чаши и чинии.

След подаден сигнал от съседи около 20:00 часа на мястото дошли полицаи, които прекратили мелето. Четиримата мъже са задържани за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg