Втори случай на сексуални изрващения от страна на бащи към малолетните им дъщери в рамките само на няколко седмици.

51-годишният И.Д. е привлечен като обвиняем за блудство с малолетната му 13-годишна дъщеря. По искане на Районна прокуратура-Чирпан, съдът му е определил мярка за неотклонение „задържане под стража" 

От обвинителният акт става ясно, че бащата, който живее в Чирпан, е подлагал редовно на сексуални гаври момиченцето си от юли  2018 г.  до 13 юли 2019 г. Той е блудствал с детето и е извършил действия с цел да удовлетвори полово желание, но без съвкупление. За да удовлетвори нагона си, бащата използвал сила и заплашване, както и положението на положение на зависимост и надзор на дете от родител. 

За така повдигнатото обвинение, законът предвижда затвор от 2 до 8 години. 

До момента са извършени част от необходимите действия по разследването – разпитани са свидетели, изискани са документи, имащи значение по случая, назначени и извършени са експертизи. 

Съдът уважи искането на Районна прокуратура-Чирпан и прие, че се касае за висока степен на обществена опасност на деянието и на извършителя му, който е извършил престъплението спрямо малолетното лице.

Определението на Районен съд - Чирпан подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.

Музикантът от Казанлък изнасилвал дъщеря си 3 години, жена му викнала полициятаСрещу Стоян Владев е повдигнато обвинение, разпитват 13-годишното момиче