Музикантът от Казанлък изнасилвал дъщеря си 3 години, жена му викнала полицията

Срещу Стоян Владев е повдигнато обвинение, разпитват 13-годишното момиче

Стара Загора 12.07.2019 15:55 16613 2
Музикантът от Казанлък изнасилвал дъщеря си 3 години, жена му викнала полицията

Почти три години бившият учител по музика Стоян Владев от Казанлък редовно е изнасилвал своята дъщеря, която сега е на 13 години. Сигналът срещу него е подаден от майката на детето, с която той живеел преди на семейни начала. Това стана ясно от изявление на началника на полицията в Казанлък Стойчо Крачолов днес, който не спомена името на задържания мъж, но уточни, че е на 40 години и в момента живее в село Дунавци. 

От Районната прокуратура са повдигнали обвинение на насилника за това, че от май 2016 г. до февруари тази година в условията на продължавано престъпление се е съвкупявал с  дъщеря си чрез използване на положение на надзор. Той е задържан за 72 с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

До настоящия етап на разследването са разпитани свидетели, включително и е проведен разпит на пострадалото дете пред съдия, събрани са писмени доказателства, назначени са две комплексни психолого-психиатрични експертизи, с обект на изследване обвиняемия и пострадалото момиче.

Продължават активните действия по събиране на доказателства. Предстоят разпити на свидетели разполагащи с информация, касаеща извършване на деянието, назначаване и изготвяне на медицинска експертиза и събиране на писмени доказателства.

Срокът за разследване е двумесечен.

 Стоян Владев е завършил Музикалната академия в Пловдив и дори е бил учител по музика в едно от големите училища в Казанлък. Повече е известен като диджей и с гастролите си по заведенията, където свирел основно на йоника.

Задържаха учител, изнасилвал пет години 13-годишната си дъщеряУтре ще бъдат изнесени подробности по случая

 

Изпрати новина