Разкрит е извършител на посегателства над два леки автомобила в Пловдив.  Служители от Второ РУ започнали разследването по сигнали, подадени от водачи на “Хонда” и “Сузуки”.

Според информацията, в понеделник срещу вторник, чрез взлом от колите били откраднати музикални устройства, а от втората липсвала и навигационна система. В резултат на проведените издирвателни действия съвместно с колегите им от Шесто РУ, криминалистите установили автора  на престъплението – 38-годишен мъж. Пловдивчанинът е познат на органите на реда и осъждан. С полицейска заповед той е задържан за 24 часа в ареста. Предстои за случая да бъде уведомена Районна прокуратура – Пловдив.

От полицията съобщиха още, че мъж е нанесъл щети по чуждо имущество, след което е ббил задържан в РУ – Асеновград. Заподозреният  мъж е  от село Браниполе. Мярката спрямо него е взета, след като вчера сутринта разбил стъклата на лек автомобил “Мерцедес”, паркиран в района на кооперативен пазар в Асеновград. По случая се води бързо производство по чл. 216 ал.1 от НК.

Още новини - ТУК

TrafficNews.bg