Пловдивският окръжен съд започна разглеждането на жалбата на Сюрен Борисов срещу взетата му от Пловдивския районен съд мярка за неотклонение „Задържане под стража”. ММА боецът е обвинен за побой над Жулиен Търновалийски, син на депутата Георги Търновалийски, и двама негови приятели пред "Галакси".

Адвокатът Елдъров обаче поиска отвод на прокурор Галина Андреева, твърдейки, че според него тя е предубедена. Припомняме, Андреева беше прокурор по предишното дело на Сюрен, в което той получи една година условно за това, че той и Явор Геров – Канибала бяха обвинени за грабеж на мобилен телефон. 

Освен това прокурорката е  разпитвала сведетел като разследващ полицай, обясни адвокатът. Неговият клиент - Сюрен, също заяви, че иска друг прокурор.

Галина Андреева отрече да е заинтересована, според нея отводът бил немотивиран. Прокурорката заяви, че е действала по закон и не е предубедена по какъвто и да е начин срещу Сюрен Борисов.

Междувременно пред залата на съда се появи фризьорката Пепи Мошукова, която беше заедно в клуба със Сюрен и която зашлеви шамар на депутатския син Жулиен Търновалийски. Тя отказа да влезе вътре и се разрева.


Съдът отхвърли искането. Делото продължава.

Очаквайте подробности!

TNS.bg