Районната прокуратура в Несебър повдигна обвинение и задържа до 48 часа оборотния дилър Бане М., по прякор Мане Шефа.

Както Флагман.бг съобщи, 38-годишният софиянец е закопчан в понеделник в квартирата си в Слънчев бряг след блестяща акция на служителите на РУ-Несебър и Главна дирекция „Национална полиция“, пише Флагман.

Арестуваният дилър в Слънчев бряг - популярна фигура в столичния ъндърграунд СНИМКАПолицаите щурмували стаята на Шефа, която се намирала в малък семеен хотел

Там са намерени и иззет 13 пликчета кока и 35 пакета с трева, явно готови за продажба на чужденците в Слънчев бряг.

В хода на проведеното до настоящият момент разследване по досъдебното производство са събрани достатъчно доказателства, сочещи на авторството на Мане Шефа в извършване на деянието.
За това тежко умишлено престъпление  е предвидено наказание  от 1 година до 6 години „лишаване от свобода“ и „глоба“ 2000 лв. до 10 000 лв. 



Столичанинът няма постоянен адрес на територията на община Несебър, осъждан е и е налице реална опасност да се укрие. Районната прокуратура в Несебър е постановила задържане за срок до 48 ч. на обвиняемия с цел осигуряване на явяването му пред съда. Очаква се в близките часове да бъде внесено искане за постоянното му задържане.

Снимки: Флагман