Млада пловдивчанка се озова в полицейския арест за хулиганска проява. Вчера по обяд, очевидец съобщил на полицията, че в квартал „Гагарин“ момиче хвърлило камък и ударило по главата възрастна жена.

Незабавно натам бил насочен патрул на близкото районно и екип на спешна помощ. Потърпевшата, на 82 години, е откарана в болница и след прегледа е  освободена за домашно лечение. След бързата полицейска проверка била задържана 20-годишната извършителка. По първоначални данни конфликтът възникнал заради отправена забележка от пенсионерката към момичето, да не сяда до нея на пейка заедно с кучетата си. По случая е образувано досъдебно производство.  

Друга хулиганска проявасе е случила след 22.30 часа във вторник. Пловдивчанин се оплакал в Шесто Районно, че на кръстовище в квартал „Каменица“ бил пресрещнат от двама непознати, които насила те му отнели дребна парична сума и футболбна фланелка.В резултат на издирвателни действия два дни по-късно са установени и задържани извършителите на грабежа, единият от които с криминална регистрация и осъждан.