1 година условно с 3 години изпитателен срок е присъдата, която получи таксиметровият бос Радослав Керанов, след като бе признат за виновен от Районен съд - Пловдив за кражба на автомобил "Шевролет Епика".  Жалбата срещу него е подадена през 2013 година от името на фирма "Тимотей 2008" ЕООД, собственост на друг таксиметров превозвач - Мариян Киров. 

Керанов е категоричен, че въпросната кола е била поръчана от него, с договор и фактура на името на фирма "ОСУР", която по онова време е собственост на Георги Ненов. Той е поръчал колата от Холандия и я е платил. 

Според Керанов делото за кражба е изфабрикувано от опонента му Мариян Киров, с когото имал много влошени отношения. "Аз бях свидетел срещу него в съда. Дадох информация за всичките му нарушения в БОП и ДАНС, там имаше разработки. Полицаите ми бяха обещали цялата схема да бъде разкрита, но това не се случи. Но един ден аз ще изляза от затвора и ще докажа, че съм невинен. И то с документи" заяви подсъдимият по време на процеса.  

В документите, с които се уставовява собствеността на колата има сериозни разминавания. Налице е данъчна фактура, според която шевролетът, който е внос от Холандия,  е бил закупен от фирма "ОСУР". В същото време по делото има и представен документ кауфертраг, според който колата е закупена от фирма "Тимотей 2008". Керанов твърди, че кауфертрага е фалшифициран. "Това е почеркът на Киров", заяви той пред съда. 

Той ще обжалва присъдата пред Окръжен съд и е категоричен, че е невинен. 

Самият Керанов е зад решетките, тъй като е подсъдим по делото срещу адвокат Владимир Елдъров. На първа инстанция той бе осъден на 7 години.