Все повече българи се доверяват на един от най-новите технологични кухненски бутици в Пловдив.

Верига магазини ВЕТО  е представител на водещи световни марки, производители на фурни, котлони, съдомиялни, перални, хладилници, аспиратори, мивки и други.

Във ВЕТО –уреди за вграждане  може да намерите продукти и техника на марките Bosch, AEG, Gorenje,Hotpoint- Ariston, Electrolux, Schock, Indesit, NEFF, TEKA и други.

„Ние не сме мегамаркети – ние искаме да обърнем  качествено внимание на всеки един наш посетител, по отделно. Ние сме като „ТЕХНОЛОГИЧЕН КУХНЕНСКИ БУТИК“, но с широко портфолио. Магазините ни – тип ,,Show room” са разположени на оптимална квадратура с лесен достъп до уредите, които са подредени в реални конфигурации – за улеснение на клиента. За всеки посетител сме предвидили персонален консултант, за да може да получи пълна и точна информация за интересуващите ги домакински уреди“ – сподели мениджъра на магазини ВЕТО - Венелин Михов.

Обслужването и сервизната поддръжка са на високо, професионално ниво. Магазини ВЕТО разполагат със специално обучени експерти с опит. Те :

-          Ще предложат най-подходящата домакинска техника;

-          Ще предоставят информация и съвети за монтажа и поддръжката на електроуредите;

-          Ще дадат успешни решение на всеки един клиентски казус;

„В избора на домакинска техника, конкуренцията е между брандовете и то в съзнанието на клиента: Bosch или Gorenje: AEG или Indesit и т.н. Откъдето и да го купиш – функциите и качеството са еднакви на един и същ модел нов уред. Затова ние наблягаме изключително много на обслужването и консултирането на посетителите си . Всеки от тях знае името на консултанта си, координатите му и може да се информира и дистанционно или при възникнали неясноти след покупката. За удобство на клиентите си въведохме консултации online и по телефон“ - допълни началник отдел,, обслужване на клиенти” Галин Донев. 

Натрупаният опит и ноу-хау, доказания професионализъм и разнообразно продуктово портфолио правят фирмата полезен и желан партньор и на най – взискателните клиенти. Болшинството утвърдени мебелни фирми – производители на кухни, работят приоритетно с уредите за вграждане на ВЕТО. Има изградена схема на комуникация,която улеснява взаимоотношенията между клиентите ,ВЕТО и мебелистите.Тя е създадена с цел: както максимално подробно и качествено да информира клиента в неговия избор , така и да бъде точно съобразена със спецификата на поръчаните от него кухня и други мебели.Всеки клиент може да  свърже мебелната си фирма с ВЕТО –за обсъждане на подробности, размери,доставки и срокове. Всяка фирма може да изпрати клиента си в магазини ВЕТО – за избор на необходимите му домакински уреди.

,,Всички участваме свързано в процеса.Мебелната фирма, още при правенето на проекта, предвижда местата и размерите на желаните от клиента домакински уреди за вграждане ; мивки и аксесоари , за които ние се съобразяваме със сроковете на доставка,изработка и монтаж. Тази синхронизация е много ВАЖНА – не е сложно , но трябва да се предвиди! ‘’ – разясни управителя на магазин ВЕТО в Пловдив-Соня Налбантова.

Съобразно модерните тенденции и иновации на пазара, фирма ВЕТО предлага и възможности (магазин) за онлайн покупки. В сайта им www.veto.bg може да поръчате/закупите над 2500 вида различни марки уреди за вграждане, домакинска техника, аксесоари, смесители, мивки и други. Доставките се извършват на територията на цялата страна и има  различни гъвкави начини за разплащане. 

Магазин ВЕТО – уреди за вграждане и техника в гр. Пловдив се намира в :жк.Тракия, бул.,,Освобождение’’ бл.39,вх. В, маг.1 – тел.0887/76 08 06

*Рекламна публикация