Дете постави невиждан, но със сигурност крайно неприятен рекорд – то крещяло, пищяло и бесняло без прекъсване по време на трансатлантически полет т.е. в продължение на 8 часа, пише британският вестник The Independent.

"Рекордът" е записан и на видео, а пасажерите, които са били свидетели, описват случилото се като „Полет към ада”. Полетът е бил на Lufthansa – от Франкфурт до Ню Йорк, като е осъществен на 26 август миналата година. Но мечтите да е спокоен бързо се изпарили.

Един от пътниците – тригодишно дете, безспорно се превърнал в звездата на полета. Пасажерът, записал всичко, твърди, че още при качването на борда майката на детeто предупредила екипажа, че синът ѝ има "поведенчески проблеми" и опитала да го успокои. Но това не помогнало изобщо.

"Той се катереше по седалките, крещеше и пищеше и майката не можеше да направи нищо", разказва Шон Таунли, човекът, направил запис на изживяването. А майката твърдяла, че нищо не може да успокои сина ѝ, предава Актуално.

Решениетo на Таунли да снима какво се случва обаче среща и критики. В социалните мрежи хора коментират, че това е неетично и че толкова малко дете още не развито достатъчно, за да осъзнава причинно-следствената връзка от поведението си.