Трима келеши (изобщо не се притесняваме да използваме думата), барабар с раничките си за училище се метнаха на задницата на автобус №7, решили очевидно да се превозят по този начин. Шокиращата гледка, разбира се, направи впечатление на пловдивчани, намиращи се в този момент под Бетонния мост, и те ги заснеха. А снимката обиколи интернет, предизвиквайки всевъзможни коментари.

Рейсът, от който висят тийнейджърите, все още не е спрял на спирката срещу Автогара-юг, което означава, че тримата глупаци (пак не се извиняваме за квалификацията) са висели по този начин най-малко от Централна гара. Можете да си представите какво означава това, имайки предвдид изключително натоварено движение в този възлов за Пловдив участък. 

Хубавото в цялата тази история е, че първо, до този момент не се е появила информация в сводката на МВР за паднали и прегазени младежи, и второ, че няма нито един коментар под тази толкова "героична" снимка, който да ръкопляска на тримата и да се радва на чутовното им геройство.

Напротив! В огромната си част коментарите на хората са достатъчно красноречиви за това какво мислят за подобен род глупащини, даже има такива, които пожелаха да ошамарят келешите:

"Маймуни! Колкото да вкарат човека в затвора, ако се изпуснат от клона!"

"Що за идиот трябва да си, че да висиш от рейс!!! Тия акъл нямат."

"Тия на диви кози ли се правят?! А ако някой падне, кво правим тогава? Или лайковете са по-важни?"

"Шамари! Само това ще ги оправи такива!" Родителите да се самосезират, да си познаят отрочетата и..."

"Да умреш за един лев, доста глупаво..."