Здравейте човеци.

Пиша човеци, защото това "явление" да бъдеш преди всичко човек, е все по рядко срещано в днешни дни. Денят е вторник 03.04.2018 г., около 19 часа, пътя от Ракитово към Пещера. Поредното недоразумение на нашата човешка раса, решил, че е много велик, и ей така за собствен кеф, минал през едно улично куче с колата си, след което гордо продължил по пътя, оставяйки животното да лежи полуживо в локва кръв на пътя.

Ще пропусна да изкажа всичко, което мисля за такива урудливи същества, които извършват такива деяния, но в историята присъства и доброто. Когато се върнах, след като потърсих ветеринар в Пещера, момче и момиче (хора, човеци, истински) бяха спряли с колата си до животинчето. Качихме го в колата и го закарахме в клиника в Пловдив.

От тук нататък не знаем какъв ще е краят на тази история. Моля всеки, на когото му пука за случващото се около нас (пребити възрастни хора, ограбвани и изнасилвани, кучета с отрязани крака, умиращи коне и ред други извращения), нека сподели това или помогме както може. Няма да се лъжем, ще са нужни пари за операцията. Явно трябва сами да си помагаме.

Това ни написа Росен Димитров - млад човек от Асеновград. Публикуваме го с незначителна редакторска намеса. И оставяме размислите за вас. Както се казва, коментарът е излишен.