Такива гениалности ражда интернет пространството, каквито нито един сборник с „бисери” не е събрал. Ако се „поразтъпчете” из Фейсбук например, е много вероятно или да се спукате от смях, или да ви стане много мъчно. Толкова шокиращи словесни изцепки бълва ежедневно социалната мрежа, че чак ни стана страшно. За нас, човеците, за морала ни, за правописа ни, за мечтите и най-обикновените ни разсъждения на глас.

От днес Trafficnews.bg стартира нова поредица – условно сме я нарекли „Изцепки от Фейса”. В нея ще публикуваме култови лафове и бисери, които щъкат насам-натам из Фейсбук. И тъй като те наистина са неизброимо количество, ще ги групираме тематично. Независимо от факта, че авторите им очевидно не изпитват никакво притеснение от факта, че умностите им ще бъдат прочетени от много хора, ние сме скрили имената им. За тяхно добро.

Днес темите са две: няма как на Томина неделя да пропуснем Великденските бисери, които валяха по време на празниците и през цялата Светла седмица. А другите „гениални” разсъждения са обединени от вечната тема за взаимоотношенията между мъжа и жената.

И така…

След като стана ясно, че Христос ВАСКРЕСЕ, изведнъж се оказа, че и се е... родил:

След като ВАСКРЕСЕ, после ВАЗКРЕСЕ, даже ВЪСКРЕСЕ, Христос отстъпи място на по-прозаични неща - нещата от живота. От следващите постове ще разберете какво търси българската жена, какви са критериите за секс символ; какво може да разтопи един български мъж и какво може да го влуди; какъв е идеалният мъж за една българка и как друга смята да се пребори с конкуренцията... А накрая двама млади, поучили се от всичките тези философски мъдрувания във Фейсбук, ще вземат да разбулят дълго пазената тайна и ще обяват годежа си.

Ето: