Тази сутрин станах свидетел на доста грозна гледка. На улица "Царевец" в квартал Христо Смирненски, около 10:30 сутринта, пресичах на пешеходна пътека. Бяхме около 5 - 6 души пред зебрата и чакахме. Водачите отляво спряха, за да минем, но един от шофьорите от дясната страна не спря.

Пред мен имаше момиче, което той блъсна, момичето изхвърча на тротоара, видимо беше много уплашена и кракът й не беше добре. Водачът на автомобила само спря, погледна и потегли, без дори да се поинтересува от състоянието на момичето. 

Това ни написа читател на TrafficNews.bg. Само преди дни подобен случай в столицата разтърси обществото. Тогава колоездач прегази дете и избяга. Благодарение на снимките, които бяха направили родителите на момиченцето, човекът с колелото беше резпознат и задържан от органите на реда. За съжаление нашият читател не е успял да снима шофьора, който е блъснал пловдивчанката. Затова пък имаме номера и марката на колата: PВ4882АР тъмносиньо BMW. Подаден е сигнал в полицията, но се търси и момичето.

Умоляваме пловдивчани, които са били там и са видели инцидента или познават шофьора, незабавно да се обърнат към органите на реда. Да се обади и момичето, което е пострадало!