Преди два дни ви разказахме за Енчо Нановски - пловдивския машинист, който взе от пловдивчанка едни пари, за да свърши една работа, но нито работата свърши, нито парите върна. Е, поне на 50% нещата се промениха. Работата - външна топлоизолация на дом, така и си остана несвършена, но парите - 600 лева, дадени авансово за материал на Виолета Василева, вече са в ръцете на жената.

За това ни информира самата г-жа Василева, която ни се обади снощи, за да потвърди чудото - Енчо Нановски, който в продължение на два месеца е разигравал жената, си спази обещанието пред TrafficNews.bg, дадено предния ден, и върна парите!

Понеже Коледа наближава, а както знаете, магията на Коледа ни прави по-добри, ние решихме да бъдем по-благосклонни към баш майстора и да "прескочим" разни детайли от рода на неспазена уговорка за час и ден на връщане на парите... Важното е, че една жена и нейното семейство ще посрещнат Рождество Христово по-спокойни, по-ведри, с повече вяра в доброто у човека.

Сигурни сме, че и Енчо Нановски ще посрещне Коледа по-спокоен - угризенията на съвестта му ще намалеят с едно. И даже с две! Защото по негови думи също снощи той е върнал и част от парите - 300 лева, на другата измамена от него пловдивчанка - Ивелина Терзиева. TrafficNews.bg се свърза с г-жа Терзиева и тя потвърди думите на машиниста.

Силно се надяваме обаче това да не е сезонна щедрост - Нановски да е добър само по Коледа. Не ни се иска да мислим, че чувството му за вина и отговорността му се появяват предимно преди и по време на коледните празници. 

Защото - напомняме му, остава още една немалка част от взетата от него преди повече от година сума от Ивелина Терзиева, която той трябва да върне. Независимо дали е празник, или делник...