Пловдивчанка стана жертва на разбитите тротоари в града. Въпрос на време беше някой да пострада от разместени, стърчащи или липсващи плочки по местата за пешеходци. Това сигнализира пострадалата до редакцията на TrafficNews.bg .

Инцидентът е станал в петък посред бял ден. Пловдивчанката се прибирала от магазина на улица „Петко Д. Петков”. В двете си ръце носила чанти. След като завила по улицата водеща към булевард „Цар Борис III Обединител”- „Граф Игнатиев”, стъпила на една от плочките, но  тя се разместила, кракът на жената пропаднал и тя паднала на земята.

От удара коляното на жената се ожулило и за минути се надуло. В същото време по тротоара е нямало пешеходци да съдействат на пловдивчанката. Въпреки това тя е станала и продължила едва-едва по пътя си.

„В началото се изплаших да не си счупя ръката и не усетих болка, но в автобуса към вкъщи почти не можех да свия коляно. Разочарована съм, защото това не е краен квартал, а центъра на Пловдив. Целият тротоар разбит, не знаеш дали няма да пострадаш. Ами ако е по-възрастен човек?”, коментира читателката ни.

По въпросния участък ремонтни дейности не са извършвани от години. На много места от паркиращите коли, плочки липсват. Корените на дърветата пък са надигнали настилката и на места плочките стърчат.