Малкият Митко от Ямбол отново има спешна нужда от нашата помощ. Семейството на 5-годишното дете, борещо се с две тежки диагнози - лимфобластна левкемия и остра миелоидна левкемия, този път има две седмици да събере сумата от 700 000 лева, за да се извърши незабавна втора хаплоидентична трансплантация.

Спешността на случая изисква незабавна интервенция, а донор ще бъде неговата майка. Състоянието на детето се влошава от ден на ден и поради риск за живота му, е изолирано в стерилна стая. Близките му молят всеки, който има възможност да помогне, за да може Митко да напусне болничната стая и да се върне на детската площадка, където е неговото място.

„Нямаме финансовата възможност да платим втора трансплантация и Ви молим за помощ. Срокът ни е буквално две седмици. Моля Ви, скъпи хора, помогнете на сина ми да живее”, написа баща му във фейсбук.

Ежедневно на детето се преливат кръв и тромбоцити, а донорските клетки от първата трансплантация са вече под 5%. Кампанията е спешна, лекарският екип в Израел, който е поел неговия случай изчаква последни мнения от своите колеги по света и ще действат по един от протоколите, защото състоянието му не търпи отлагане.

Шансът на Митко в битката му срещу коварната левкемия е тази втора решаваща трансплантация.

Всеки, който желае може да дари по следните начини:

PayPal:kararadev-dmtr@abv.bg

Дарителска сметка на семейството в Уникредит:

BG42 UNCR 7000 1524 6654 90

BIC: UNCRBGSF

ТИТУЛЯР: ДИМИТЪР ДИМИТРОВ КАРАРАДЕВ (дете)

Лична сметка на семейството в ОББ:

BG46 UBBS 8002 1056 0316 40

BIC: UBBSBGSF

ТИТУЛЯР: КАТЯ ИВОВА ИВАНОВА (майка)

4-годишно дете, лекуващо се в пловдивска болница, се нуждае спешно от средства!Нека помогнем на малкия Митко

Събраха средствата за лечението на 4-годишния МиткоМомченцето се бори с две тежки онкологични заболявания