За пореден път Илиян Рангелов, обвинен в убийството на приятелката си – Милена, се изправя пред съда. Делото продължава вече половин година. Днес пред магистратите ще се изправи разследващ полицай, която, по думите на Рангелов, го принудила да направи всички самопризнания. Десислава Льольова е диктувала на Илиян какво да напише и след това да каже по време на следствения експеримент.

Дамата ще отговаря на въпросите на адвокат и прокурор, дали е принудила Илиян да признае, насилвала ли го е и дали е влияела на досъдебното производство. 

В съдебна зала на предишното заседание бе показан целия запис от следствения експеримент, който е направен два дни след убийството. Там Рангелов, придружен от следователи, криминолози и адвокат, разказва какво се е случило във фаталната нощ, както и демонстрира точно как е нанесъл удара с нож.

Всички подробности обаче предизвикаха сълзи в залата. Майката и братът на Милена напуснаха за кратко залата.  

Годеникът на Милена разкри подробности от фаталната нощ! Искал само да я сплаши! СНИМКИСемейството на момичето на издържа, близките й излязоха от съдебната зала

Обвиняемият отрече казаното от него в онзи момент да е истина. Той бил подложен от тормоз и дори бой. Следователка на име Десислава Льольова го накарала да пише самопризнанията, а в последствие да каже пред камера, че е убиец.

Припомняме, че престъплението стана на 28 декември 2016 година през нощта, когато момичето отивало на работа. Тя бе намушкана с нож в сърцето и загина намясто.