Нина Попова,  която преди два дни беше намерена простреляна на Пампорово, ще бъде погребана в петък. Близките й ще си вземат последно сбогом с нея в пловдивското село Граф Игнатиево, научи TrafficNews.bg

Съседите на 41-годишната жена все още са в шок от случилото си. Те отказаха да коментират пред репортери случката от съпричастност към почерненото семейство. Вратите на входната врата за блока бе затворена и никой освен живущите не се допускаха в сградата. „Това е огромна трагедия. С право хората са изхвърлили нещата на Антон”, коментира съседка.

Както TrafficNews.bg съобщи, личните вещи на рок музиканта Антон Бояджийски бяха изхвърлени през терасата на апартамента, в който е живеел с Нина. Братът на разстреляната жена в изблик на ярост метнал кашон с дрехи навън, чупейки с стъклото на прозореца.

Профилът на рок музиканта все още е активен. 

„Остави едно 19-годишно момиче без майчица”;

„Познавахме ли Тони добре? Аз не мога да проумея как е възможно! Според мен той не е способен на такова нещо ! Бог да ги прости и двамата! Много жалко...”;

„Жалко за погубените животи!”;

Това са единствените коментари, оставени в профила му след трагедията.

Близките на Нина Попова, смениха снимките в профилите си с траурни ленти.

Както TrafficNews.bg съобщи, Антон и Николина бяха открити простреляни в автомобил в Пампорово. Основната версия е, че Бояджийски е застрелял приятелката си Николина Попова с три куршума, а след това се е самоубил. Предполага се, че жената е станала жертва на убийство от ревност.

Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство.