Четири куршума са изстреляни от пистолета, открит в автомобила Ауди ТТ , заедно с труповете на мъж и жена от Пловдив. Телата на двамата са открити снощи около 23,25 часа. 

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Мъжът е прострелян в главата, а пистолетът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно. Оръжието е незаконно. 

 Двамата са имали са връзка, съобщиха от полицията в Смолян на пресконференция.  Двамата имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни.

Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи.

Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство. Това обявиха на брифинг пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Тодор Деянов. Водещата версия е убийство и самоубийство.

Рок музикантът Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв в Ауди ТТ в курорта Пампорово, научи TrafficNews.bg. Подробностите - ТУК