Стикерът, който е заснет на клип за шофиране с превишена скорост, е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента, съобщиха от пресцентъра на парламента, цитирани от GlasNews.bg по повод клипчето с "Мис Силикон" Катрин Йорданова, на което тя шофира с превишена скорост в градски условия, а на предното стъкло на автомобила й се вижда стикер „Република България - Народно събрание”.

"Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила.

Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи", посочват от пресцентъра на парламента.

Припомняме, днес силиконката бе задържана, след като даде положителна проба за кокаин при полеви тест за шофиране след употреба на наркотици. Тя е била зад волана на луксозен "Мерцедес". Нарушението е констатирано по време на рутинна полицейска проверка в столичния квартал "Студентски град".

В началото на януари 23-годишната Йорданова публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч по магистрала "Тракия". Тази сутрин тя провокира последователите си в социалните мрежи с ново видео. На него се вижда, че отново шофира с превишена скорост, този път - в градски условия. Бдителни потребители забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание".

„Мис Силикон” отново в нарушение, но този път е със стикер на НС