„Мис Силикон” Катрин Йорданова, която в началото на януари публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч, отново провокира последователите си. 

И този път на видеото се вижда, че шофира с превишена скорост, този път в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание”, предаде Нова телевизия.

Припомянеме, че това не е първото нарушение на миската.

Плеймейтката вдигна 256 км/ч (116 км над позволената скорост) по магистралата. Факт, с който незнайно защо 23-годишната силиконка гордо се хвали и на последователите си в инстаграм.

Плеймейтката е родена във Варна през 2000 г. и явно има страст към бързите коли. Често се снима до скъпи возила. В профила ѝ виждаме снимки с мерцедес (вероятно същия, с който се е снимала), ауди и БМВ - всичките спортни и способни да развият скоростта от видеото, което я вкара в новините.

Ще бъде ли глобена Мис Силикон, след като сама се похвали, че шофира с 260 км./ч?Според адвокат Силвия Петкова не е невъзможно да се докаже кой е бил зад волана