"Мис Силикон" Катрин Йорданова с първи думи, след като беше пусната под парична гаранция в размер на 5000 лв. "Беше ужасно, не е като 5-звезден хотел", заяви пред журналисти тя.

Плеймейтката беше задържана, след като при рутинна проверка на пътя тестът ѝ е отчел положителна проба за кокаин. Днес кръвната ѝ проба потвърди резултата. Адвокатът на Катрин - Кристиян Мирчев, заяви, че ще обжалва гаранцията, която по думите му е твърде висока за толкова млада жена. Той и клиентката му твърдят, че все още не са получили официално резултатите от кръвните проби.

„Каквото и да е станало, тя ще си понесе отговорността", заяви адвокат Мирчев.

Пред камерите ни „Мис Силикон” отрече да е взимала забранени вещества. „Тренирам. Ходя на фитнес и бокс. Не съм престъпник или човек, който употребява дрога. Знам, че тези тестове често дават фалшив резултат”, заяви тя. 

В последните седмици името на 23-годишната Йорданова беше замесено в няколко скандала. Първият беше предизвикан от качен от нея клип, на който се вижда как кола се движи по АМ "Тракия" със скорост от 256 км/ч. Днес тя заяви, че много съжалява за видеата, предаде Нова. 

Пускат под парична гаранция "Мис Силикон"Днес и кръвната ѝ проба излезе положителна за кокаин

Кръвната проба потвърди: "Мис Силикон" е шофирала след употреба на кокаин

„Мис Силикон" е направила най-малко пет нарушения на пътяВчера Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин

От НС потвърдиха: Стикерът на "Мис Силикон" е фалшив

 

 

Снимка: Нова