Тази неделя в 19.38 часа настъпва астрономическото лято. Продължителността на деня е 15 часа 19 мин. и 32 сек. На 21 юни времето освен хладно, за съжаление ще бъде и облачно и на много места от ще превали, около и след обяд – с гръмотевици. Възможни са интензивни валежи.

Дневните температури ще се понижат още и ще са между  19 и 24 градуса по Целзий.  Ще се усили северозападният вятър, в Дунавската равнина и източните райони – до умерен. Над планините ще се развива значителна купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, на места интензивни. 

По Черноморието преди обяд ще има и слънце, но около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще превали и прегърми. Максимални температури на въздуха ще е между 22° и 24°. Температурата на морската вода ще е 22° - 23° . Вълнението ще е около 2 бала.

В понеделник краткотрайно ще вали. Във вторник и сряда вероятността за валежи е малка.  Ще има и слънчеви часове. Температурите ще се повишат. В четвъртък вече ще преобладава слънчево време.

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg