Багажът на изхвърлена Олга Ангова все още е на улицата, пред поредната квартира, от която е изхвърлена. Жената отказва да бъде настанена в социална институция, но е подала молба за социално жилище. 

Припомняме, че само след няколко седмици в новата си квартира, Олга Ангова и синът й Димитър, отново са изхвърлени. Наши читатели се свързаха с нас, за да разкажат за поредната драма в Изгрев. За по-малко от 15 дни, новият дом, безвъзмездно предоставен на майката и сина, е превърнат в бунище. Собственикът, виждайки какво се случва, се принудил да помоли Олга и Димитър да напуснат. Обещанията за нов живот, промяна, спиране на алкохола и намиране на работа от страна на Димитър така и не са се сбъднали. 

Ангова живее със сина си Димитър. Преди години жената е продала жилището си в "Тракия". Оттогава сменят апартамент след апартамент. Последният бил на "Преспа" 6. Те обаче с месеци не плащали сметките си, нито пък наема. Хазяинът им се принудил с предизвестие да ги помоли да напуснат жилището. В продължение на два месеца и половина Димитър и майка му отказвали да си тръгнат.

Майка и син са живеели преди години в Тракия. Апартамента бил голям и двамата решават да го продадат, да си вземат малко жилище, а с останалите пари да преживяват. Така и станало. Те купуват жилище на улица „Жеравна”. Парите свършват и пак решават да продават.

След покупко-продажбата Димитър изпива голяма част от парите. С малкото средства, с които разполагат се нанасят в апартамента на Преспа 6. Там са под наем, Олга е пенсионерка, а Димитър безработен. Парите от апартамента – изпити. Няма средства за наема, за битовите нужди и в крайна сметка майка и син остават и без ток. Накрая биват изхвърлени след двумесечни скандали.

В началото на юли Олга и Димитър биват приютени от нов наемодател. Мъжът притежава апартамент на улица „Златорог”, но тъй като живее в чужбина е предоставил жилището на майка и син.

Оказва се, че покъщнината на Ангова отново е на улицата. Димитър и майка му за пореден път са изгонени, тъй като са превърнали за няма и две седмици жилището в бунище.

Изхвърлената Олга пак е на улицата с багажа, превърнали новата квартира в бунищеВъзрастната жена и синът ѝ не искат помощ от социалните, а нов апартамент

До дни ще стане ясно дали Олга и Димитър ще могат да се възползват от Общинското жилище. За да бъде одобрена, възрастната пловдивчанка не трябва да е имала разпоредителни сделки минимум 5 години.

„Оказва се, че жената е продала апартамент преди около една година. Надали ще бъде одобрена, но това ще реши комисията”, заяви пред наш репортер кметът на район „Източен”- Иван Стоянов.

Към момента жената и синът й не са квартала. Никой не ги е виждал от последната драма на улица „Златорог”.

Съседи на изхвърлената Олга: Тя е мила жена, но синът й я докара до тукДимитър изпил два апартамента и принудил майка си да излезе на улицата