Деветгодишната варненка Бриана Петрова, която спечели конкурса "Мини мис и Мини Мистър Планета" 2019 година, вече има покана да участва в три филма. "От осми юли започвам снимки в "Сталкер 2", "Дете на разума " и "Имало едно време във Варна", разказа невръстната хубавица пред TrafficNews.

Малката Бриана свири на пиано,  справя се много добре с песните и танците и постоянно е с изяви на сцената.  За да успее да се справи с натоварената програма й помага майка й, която е с нея на всеки ангажимент.

Наскоро миската стана лице на италианска модна марка, а малко след това е получила и покана за световен конкурс в Холивуд. 

Снимка : Личен архив

Варненката стана „Мини Мис Свят 2018”, а заради разностранните й таланти често я наричат „дете чудо”.

9-годишна българка спечели конкурса за най-красиво момиче на ЗемятаБриана надви конкуренцията на участнички от над 20 държави

Пътят й към световната слава започва с "Мини Мис Варна", където тя печели първо място. 

Иначе свири на пиано от четиригодишна, танцува латиноамерикански танци от шестгодишна и се занимава професионално с пеене от седемгодишна. 

Въпреки натоварената програма родителите й са категорични, че тя не пропуска учебния материал и се справя отлично и в училище.

"Докато съм във ваканция подготвяме доста изненади за лятото. Освен филмите, в които ще се снимам, ме поканиха през август и в българо-американска продукция. А през септември ще взема участие в модно ревю в Милано", изрежда следващите предизвикателства Бриана пред TrafficNews.