Феновете на Ботев излизат на протест. Запалянковците търсят справедливост и искат доживотни присъди за убийците на Тоско Бозаджийски. Бултрасите се събират днес пред бившето генералното консулство на Гърция. Сборният им пункт ще бъде Гроздовия пазар от 19:00 часа. 

"Няма да забравим! Няма да простим! За Тоско!", категорични са футболните фенове.

Освободеният от ареста футболен запалянко, който бе задържан за смъртта на фена на Ботев Пд Тоско Бозаджийски, е със забрана да напуска Гърция и да посещава футболни мачове. Както TrafficNews вече съобщи, той бе освободен от ареста. Другият запалянко, съпричастен към трагичния инцидент, остава в ареста.

Двамата мъже и техните адвокати пристигнаха в съдебната палата днес по обед. Предвид тежките обвинения и жестокостта, с която е извършено престъплението, бе взета най-тежката мярка задържане под стража за единия фен на ПАОК, който заедно с още около 20 човека нападнаха и биха жестоко български фенове, дошли на мач в Гърция.

Освободеният запалянко, обвинен за смъртта на Тоско, със забрана да напуска ГърцияАдвокатът на двамата задържани каза, че са действали без умисъл

Припомняме, че 28-годишният младеж бе пребит и прегазен с кола в гръцкия град Солун след футболен мач между Арис и ПАОК.

Над 1000 души се събраха пред църквата "Свето Преображение Господне", за да изпратят своя приятел и брат Тоско Бозаджийски, в сряда. За поклонението пристигнаха фенове на ЦСКА и Берое. 

Пуснаха един от задържаните за смъртта на Тоско в СолунВторият запалянко, съпричастен към трагичния инцидент, обаче остава в ареста