Един от задържаните за смъртта на Тоско Бозаджийски е бил освободен от ареста. Това стана ясно преди минути. В момента съдът в Солун разяснява мотивите около решението си. 

Както TrafficNews съобщи, един от главните организатори на бултрасите загина нелепо, след като бе нападнат, пребит, намушкан от фенове на опонента на "Арис" - ПАОК, а след това бе прегазен от жена, която е избягала от мястото на произшествието. 

Вторият запалянко, съпричастен към трагичния инцидент обаче, остава в ареста, съобщава Нова Тв.

Междувременно по време на заседанието близо 60 фена на солунския футболен клуб Арес са обградили съдебната палата в чакане на решението на магистратите. Разпитите на замесените около убийството на Тоско са продължили над 7 часа.

Разпитват двамата задържани в Солун за убийството на ТоскоРазследването продължава

По непотвърдена информация днес е бил спрян бус на границата, в който са пътували пловдивски привърженици. Те са пътували към Солун.

Припомняме, че над 1000 души се събраха пред църквата "Свето Преображение Господне", за да изпратят своя приятел и брат Тоско Бозаджийски, в сряда. За поклонението пристигнаха фенове на ЦСКА и Берое. 

1000 фенове изпращат своя брат Тоско, кметът и владиката дойдоха в църквата в ТракияЖълто -черните се прощават с убития в Гърция фен