Днес християнският свят празнува Рождество Христово - най-радостният ден за вярващите. Денят, в който се е родил божият син Исус Христос. Религията отдавна се е смесила със старите народни вярвания, езическите празници и заедно с християнския празник идва и Коледа. 

Днес споделяме най-светлия празник в годината.  Милиони хора пропътуват хиляди километри, за да бъдат заедно със семействата си, за да усетят любовта и подкрепата на най-близките си хора. Защото нито камарите подаръци, нито огъващите се трапези, могат да заменят усещането, че не си сам на този свят. 

Силата, която дава семейството, е огромна и макар, че в забързаното си ежедневие не намираме достатъчно време да дадем подкрепа и утеха на тези, които имат нужда, тяхната любов поддържа тази сила. В живота ни не бива да има безразличие. 

Освен молитви за здраве и благоденствие, днешният празник е и време за благодарност. Да благодарим, че живеем в мир, далеч от войните и да се помолим за милионите, които страдат. Да благодарим за това, че имаме домове и да се помолим за хилядите, прогонени от техните.  Да благодарим за хляба на масата ни и да помислим за децата, за които той е лукс.

Екипът на TrafficNews благодари на всички свои приятели и читатели за това, че сме заедно. Че заедно можем да променяме света около нас с това, което правим.

Нека бъдем здрави, благодарни, щедри, състрадателни и да вярваме.
Да се обичаме и да сбъдваме желанията си.

Споделете Любовта и топлината с другите. Подарете си мечти, в които да вярвате и смислени цели, които да следвате.

Светли празници!

Пожелавам ви  да бъдете винаги заедно – защото така сте по-силни!