И тази година БТЛ Индъстрийз ще бъде част от най-големия кариерен форум -„Национални дни на кариерата”, който ще се проведе на 05.04.2017 г. (сряда) в Конгресния център на Пловдивския панаир.

Официалното откриване на събитието ще се състои в 10:00 часа.

Форумът ще даде възможност на студентите и младите специалисти да се запознаят отблизо с екипите на някои от най-големите международни компании, всяка от които ще има свой собствен щанд. На тях студентите -посетители ще могат да задават въпроси и да кандидатстват за свободни позиции.

Сред тези компании е и БТЛ Индъстрийз, чиито кариерни възможности не само осигуряват приложение на вече наученото от студентите в университетите, но и възможност за специализация на младите кадри, които са готови да погледнат амбицирано и професионално на своята бъдеща кариера. Компанията успява да стимулира своите служители, като им предоставя подкрепяща и сплотена работна среда, работа с висок клас технологии, участие в различни национални и международни проекти и възможност за гъвкавост на работното време.

Студентите, които търсят шанс за професионална реализация могат да осъществят директна връзка със своите бъдещи работодатели.

Всички, които искат да открият нови възможности и да разберат, какво предлагат компаниите днес, кои са тенденциите на пазара на труда и какви възможности стоят пред тях, са поканени да посетят събитието.

Входът е свободен!