Следващите 72 часа се явяват решаващи за състоянието на красивата Симона, която бе простреляна в слепоочието от бившия си приятел Михаил Станчев в събота вечерта в Слънчев бряг, съобщава "Флагман". Момичето претърпя успешно операцията, при която куршумът бе изваден, но според медиците, той е засегнал голяма част от мозъка и възстановяването ще стане бавно.

Въпреки това тя остава в нестабилно състояние. "Има сърдечна дейност, но уврежданията в главата са изключително сериозни", обясниха от УМБАЛ-Бургас. Близки на момичето обаче губят надежда, тъй като вероятността организмът на Симона да издържи не е много голяма. Близки до тях коментираха, че дори обмислят варианта за спиране на поддържащите машини и даряване на органите на девойката. 

Припомняме, че в събота вечерта, около 21:00 ч., в Слънчев бряг по Симона и хазартния бос Коста Николов бе открита стрелба, докато били в колата. На задната седалка на луксозния "Мерцедес" на 55-годишния бизнесмен е имало още двама души, които за щастие не са пострадали след стрелбата. Както е известно, полуделият от ревност изоставен любовник Михаил имал информация, че Коста Миджурина и 22-годишната му интимна половинка имат уговорка пред хотел „Бахами“. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал.