Художничката Росина направи първите си стъпки, благодарение на хилядите добри хора, които й помогнаха. Въпреки това са необходими още средства за лечението на жената и кампанията продължава.

„Благодаря на всички, които се развълнуваха от моята съдба и решиха да ми помогнат. Няма да се уморя  да се боря с една грешно поставена ваксина пратила ме в инвалидна количка. Наскоро направих първите си стъпки и искам да крача уверено по пътя на живота, победила болестта!”, казва Росина.

Лечението на жената продължава с локоматна терапия, която струва 11 000 лева, което е непосилна сума за нейното семейство.

Освен това са необходими постоянна рехабилитация, упражнения и плуване.

„И на сън не можех да си го представя. Благодаря на всички българи, които ми протегнаха ръка. Битката е спечелена, но не и войната”. Ако искате да помогнете да проходя, можете да го направите чрез дарение по сметка”, коментира развълнуваната жена.

Припомняме ви, Росина Русева е ярък пример, че когато духът ти е силен, нищо не може да те пречупи. Въпреки всички тежки удари, които животът й нанася, винаги я води проста максима: „Вярвам в доброто".

46 години Росина е в инвалидна количка заради грешно поставена ваксина. Впоследствие губи баща си и брат си. На ръба на оцеляването обаче завършва висше образование, започва да твори и да помага на други хора.

Ето и банковата сметка, на която може да помогнете на Росина:

SWIFT: UBBSBGSF
Client ID4481000
ROSINA RUSEVA
BG51UBBS80021062146430